Cautare

2910 de rezultate pentru "biroul vamal portile de fier" (2.93 secunde)
"Am venit cu domnul senator Ilie Sarbu pentru a anunta oficial ca el este coordonatorul campaniei USL Timis si responsabil de Timis si Arad", a spus Ponta, citat de Romania libera.
Proiectul de lege pentru combaterea evaziunii fiscale, elaborat si dat publicitatii ieri de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), considera ca domeniul de reglementare a combaterii evaziunii fiscale ar trebui sa fie unul exclusiv penal.
In urma controalelor riguroase efectuate de vamesii din Portul Constanta Sud - Agigea, s-a constatat o crestere a volumului de marfuri abandonate de catre cei care doreau sa eludeze prevederile legale, transmite Infostar.
Se scumpeste carnea cu 18-20% de la 1 ianuarie 2006. ... Ei sunt siguri ca taxa vamala va fi de 20%, ceea ce va conduce la o scumpire semnificativa a carnii, suportata de consumatori.
Executivul si-a stabilit programul legislativ pe 2006 si a elaborat o lista a principalelor proiecte de legi care urmeaza sa fie propuse de catre ministerele initiatoare in cursul acestui an, cu termene de prezentare in Guvern.
Dupa trecerea Romaniei la economia de piata s-a dezvoltat in randul anumitor oameni de afaceri autohtoni tendinta de a ataca segmentul de off-shore.
La Hotel "Ibis" din Constanta s-a desfasurat ieri o importanta intalnire intre reprezentantii unor companii locale si oameni de afaceri israelieni, intalnire mijlocita de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura si de Federatia Camerelor de Comert din Israel.
Dupa aderare, magazinele din aeroporturile internationale ar putea comercializa din nou marfuri in regim duty-free, dupa ce Guvernul a interzis acest tip de comert in aeroporturi in 2002, potrivit unui proiect de lege elaborat de Ministerul Finantelor Publice (MFP).
Defrisarea ilegala a padurilor si contrabanda cu lemn au dat bataie de cap autoritatilor in ultimii ani. De aceea, Guvernul s-a gandit sa vina cu norme noi in privinta circulatiei materialelor lemnoase, tocmai pentru a combate aceste infractiuni.
Senatul a aprobat ieri o propunere legislativa care prevede desfiintarea magazinelor duty-free din punctele terestre de trecere a frontierei si reinfiintarea acestor magazine in aeroporturile internationale.
ßi asta pentru ca fiecare firma de import/export da peste 10.000 de euro pe an vamesilor, dupa cum reiese dintr-un sondaj realizat printre acestia, dar si in randul firmelor respective.
Aceasta este una dintre cele mai profitabile afaceri medii de pe piata romaneasca. ... De la 1 noiembrie, florarii au scapat de taxele vamale la importurile din UE, care dublau preturile produselor. ... Florariile mai rasarite, cu vad comercial si clienti fideli, pot castiga anual zeci de mii de euro.
Cresterea economica a Romaniei in urmatorii ani se va mentine aproape de nivelul estimat in acest an, de 7,1%.
Noile reglementari fiscale impuse de aderarea la Uniunea Europeana si notiuni de contabilitate comunitara au reprezentat subiectele seminarului organizat ieri la hotelul Ibis din Constanta de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, cu concursul specialistilor prestigioasei organizatii de firme Deloitte Romania.
Pana anul trecut, achitarea impozitelor se facea de catre firmele de leasing. Noua prevedere a Codului Fiscal ii vizeaza si pe cei care au incheiat un contract de leasing in anii precedenti si inca mai platesc rate pentru bunul respectiv.
De la 1 ianuarie 2007, sistemul vamal romanesc s-a aliniat pe deplin la politica vamala europeana.
Directia Regionala Vamala anunta ca in aceasta perioada au loc mai multe schimbari legislative si procedurale in activitatea sistemului vamal.
La finele lunii trecute a avut loc o intalnire a Colegiului de Excelenta in Afaceri (CEA) al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.
Magazinele duty-free de la granitele terestre cu tarile din afara UE au putut fi redeschise de la finele saptamanii trecute, cand a intrat in vigoare legislatia care permite functionarea acestora, potrivit unor surse din Ministerul Economiei si Finantelor (MEF), citate de Mediafax.
de euro din contrabanda cu tigari. Acesta a precizat ca magazinele duty-free furnizeaza o cantitate considerabila pentru piata ilegala de tigarete. Declaratia a fost facuta, astazi, in cadul conferintei Euromonitor - "Comertul ilicit cu produse de tutun".
google-analytics.com